Autolainalaskuri - Laske sinulle sopiva autolaina!

Autolainalaskurin avulla lasket helposti ja nopeasti lainan määrän ja kuukausierän suuruuden. Kilpailuta autolaina helposti yhdellä hakemuksella!

    Lähetämme sinulle lainatarjouksia sähköpostitse. Voit halutessasi peruuttaa viestit yhdellä napautuksella. Lisätietoja tästä.
Autolainalaskuri

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Autolainalaskuri auttaa löytämään sopivan kuukausilyhennyksen

Autolainalaskurin avulla suunnittelet helposti lainan määrää ja kuukausierän suuruutta. Autolainalaskuri auttaa sinua löytämään sinulle sopivimman autolainan. Kokeile laskuria täyttämällä siihen lainasumma, käsiraha, korkoprosentti ja laina-aika.

Autolainalaskuri auttaa vaihtoauton budjetin määrittämisessä

Autokaupat tehdään useimmiten vaihtoauton kanssa, joten selvittämällä ensimmäisenä nykyisen auton arvon voi autolainalaskurin avulla laskea kätevästi uuteen autoon tarvittavan lainasumman.

Oman ajoneuvon arvon voi kilpailuttaa esimerkiksi Biildiil.com -palvelussa. Biildiil lupaa välittää autosi tiedot usealle eri autokaupalle ja vastineeksi saat useita eri tarjouksia omasta autostasi.

Oman ajoneuvon hintatason voi selvittää helposti myös itse. Nopeiten se onnistuu selaamalla esimerkiksi Nettiautosta vastaavia autoja, joissa kilometrilukemat ovat samalla tasolla. Näin saat selville hintatason, jolla yksityiset ja autoliikkeet myyvät samanlaisia autoja kuin itse omistat. Varaudu, kuitenkin siihen, että autokauppiaat eivät ole valmiita maksamaan autostasi yhtä paljon kuin yksityiset. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että autokauppiaiden tulee saada jokaisesta myydystä vaihtoautosta kate eli heidän tulee saada myytyä se uudelle omistajalle voitolla.