Autorahoitus korko 0% - Kilpailuttamalla paras korko autorahoitukselle!

Autorahoitus korko 0% ilman käsirahaa. Täytä rahoitushakemus nyt ja tarkista oma korkotasosi. Saat luottopäätöksen heti ja rahat tilille samana päivänä.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhteistyökumppanit

Autorahoitus korko 0% ilman käsirahaa: Liian hyvä rahoitustarjous?

Useimmat suomalaisista rahoittavat autokauppansa lainarahalla. Autorahoitus on siis hyvin suosittu tapa rahoittaa menopeli. Valitettavasti yhä useampi jättää autorahoituksen kilpailuttamatta. Useimmat auton ostajat siis tyytyvät joko autokaupan tarjoamaan osamaksusopimukseen tai oman pankin autolainaan.

Uuden auton ostaminen voi tulla ajankohtaiseksi esimerkiksi silloin kun perheeseen syntyy uusi lapsi ja edellinen auto jää auttamatta pieneksi. Toisinaan taas vanha auto alkaa tuntua jo liiankin vanhalta ja epävarmalta, ja silloin uuden auton osto alkaa tuntua järkevämmältä vaihtoehdolta kuin vanhan korjaaminen vähän väliä. Auto on kuitenkin iso investointi ja moni saattaakin joutua turvautumaan autolainaan saadakseen alleen uuden kulkuneuvon.

Vertailemme tässä artikkelissa parhaita autolainoja; Santanderin, OP:n ja Nordean tarjoamia autorahoitusvaihtoehtoja, sekä kerromme millaisiin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota aikoessasi ostaa auton lainalla. Jos auton hankkiminen on ajankohtaista, kannattaa tutustua näihin erilaisiin vaihtoehtoihin.

Autorahoitus laskuri: Löydä sinulle sopivin auto & rahoitus!

Useat autokaupat mainostavat 0% korkotarjouksia ilman käsirahaa joiden luulisi olevan liian hyviä ollakseen totta, mutta kyllä ne ovat todellisia. Nämä tarjoukset koskevat tosin pääsääntöisesti uusia autotilauksia, ja ne ovat useasti mallikohtaisia. Mikäli tällainen tarjous sattuu juuri sinun etsimääsi autoon, kannattaa siihen ehdottomasti tarttua.

Vaihtoautoihin myönnettävät rahoitustarjoukset ovat harvemmin näin hyviä. Vaihtoautojen myyntivalttina käytetään sitä, että auton ostaakseen ei tarvitse lainkaan käsirahaa. Auton saa omaksi allekirjoittamalla autokaupan tarjoaman luottosopimuksen. Näissä luottosopimuksissa todelliset vuosikorot vaihtelevat yleensä 1% – 15% välillä.

Sivun alusta löytyvällä autorahoituslaskurilla voit laskea juuri sinulle sopivimman kuukausilyhennyksen.

Autorahoitus uuteen tai vaihtoautoon usealta eri pankilta

Palvelumme avulla auto rahoitustarjous on mahdollista saada usealta eri pankilta ja luotontarjoalta yhdellä yksinkertaisella hakemuksella. Hakemuksen tekeminen on helppoa ja nopeaa, se vie vain muutaman minuutin. Voit saada autolainatarjouksia jopa saman päivän aikana. Palvelussamme on tällä hetkellä mukana yli 25 eri pankkia ja rahoituslaitosta, joten voit olla varma, että saat juuri sinulle edullisimman tarjouksen.

Autorahoitus Santanderilta

Santander autolaina on yksi suosituimmista autolainoista. Santander on Suomen suurin autorahoitusten tarjoaja, joka tarjoaa räätälöityjä lainavaihtoehtoja yritys- ja yksityisasiakkaille sekä käytettyjen että uusien autojen ostoa varten. Santander työllistää yli 150 rahoitusalan ammattilaista, mikä lisää yrityksen uskottavuutta ja luotettavuutta. Lisäksi tämän rahoitusvaihtoehdon käyttäminen on erityisen helppoa, sillä rahoitusta voi hakea suoraan myyjäliikkeen kautta autokauppojen yhteydessä. Luottopäätös tulee nopeasti eikä sen hakeminen vaadi ylimääräistä vaivannäköä. Luottopäätöstä voi halutessaan hakea ennakkoon netin kautta. Santander autorahoituksen korko riippuu lainasummasta, ja on 3,67 % – 9,67 % (kuluttajasuojalain mukainen todellinen vuosikorko 4,15 % – 28,19 %).

Santanderin autorahoituksessa on sekä kiinteä korko että kuukausierä. Maksuaika on jopa 5 vuotta. Kun lainan takaisinmaksuerä on kiinteä, tietää autonostaja aina tarkasti etukäteen, kuinka paljon hänen pitää maksaa ajoneuvon kuukausittaisia lainanmaksukuluja. Santanderin autorahoituksen voi saada vaikka sinulla ei olisikaan lisävakuuksia tai takaajia. Tämä johtuu siitä, että auto on rahoituksessa vakuutena. Kun olet maksanut autoon kohdistuvan rahoituksen kokonaan, siirtyy kulkuneuvo omistukseesi.

Kannattaa ottaa huomioon, että ostaessasi auton Santanderin rahoituksella on sinun otettava autolle liikennevakuutuksen lisäksi myös kaskovakuutus. Kaskovakuutus on kattava autovakuutus; sen lisäksi, että kaskovakuutus korvaa onnettomuustilanteessa auton ja sen varusteiden vahingot, voidaan siitä korvata myös sellaisia kustannuksia, jotka aiheutuvat ajon keskeytymisestä tai onnettomuuteen liittyvistä oikeudenkäyntikuluista. Santander tarjoaa myös oman Santander Liikennekaskon.

Autorahoitus Osuuspankista

OP autolaina on myös hyvin suosittu tapa rahoittaa auto. OP:n kautta autorahoitustarjouksen pyytäminen on helppoa netistä löytyvän Auton ostajan apuri -palvelun avulla. Rahoitustarjous tulee nopeasti. Ylimääräisiä vakuuksia ei tarvita, sillä auto katsotaan riittäväksi vakuudeksi. Jos olet OP:n omistaja-asiakas, saat autorahoituksestasi omistaja-asiakkaan etuja.

Kun autorahoitus on mahdollista hakea verkon kautta ennakkoon, on asiakkaalla mahdollisuus miettiä tarkkaan esimerkiksi itselleen sopivia maksueriä oman kodin rauhallisesta ilmapiiristä käsin. Rahoitustarjous lähetetään asiakkaan matkapuhelimeen taikka hänen sähköpostiinsa. Kun rahoitusta haetaan etukäteen Auton ostajan apuri -palvelun avulla, voi rahoitusta hakea vaikkapa auton rekisterinumeroa käyttäen. Jos et halua hakea autorahoitusta etukäteen verkossa, voi sitä hakea helposti myös autoliikkeessä. Käyttäessäsi autorahoitusta auton ostoon siirtyy auton omistus sinulle sen jälkeen, kun olet maksanut sen viimeisen osamaksuerän.

Osamaksurahoituksen saadaksesi tarvitset tavallisesti käsirahan. Toisinaan vaihtoauto voi toimia käsirahana. Uusien autojen osalta tyypillinen käsiraha on noin 10-20% ja käytettyjen osalta noin 20-30%. Takaisinmaksuajaksi voit valita 1-6 vuotta. OP autorahoitus korko alk.  3,05% – 6,50%.

Autorahoitus Nordealta

Nordea autolaina sopii tilanteeseen, jossa haluat ostaa auton osamaksulla. Kuukausierät on mahdollista sopia asiakkaan tilanteen mukaan ja rahoitus sopii sekä uuden että käytetyn ajoneuvon ostamiseen. Rahoitus tarjotaan ilman erillisiä vakuuksia auton toimiessa vakuutena. Rahoitusta haetaan suoraan autoliikkeestä, joten hakemuksen tekeminen ei vaadi asiakkaalta ylimääräistä vaivaa. Luottopäätös tulee nopeasti ja kiinteän kuukausierän sopiminen on helppoa. Samalla on mahdollista sopia myös sinulle parhaiten sopiva eräpävä. Autoa on mahdollista vaihtaa, vaikka sopimuskausi olisi vielä kesken, minkä lisäksi luotto on mahdollista maksaa kokonaisuudessaan pois myös siinä vaiheessa, kun sopimuskautta on vielä jäljellä. Tällöin saat auton omistukseesi saman tien.

Luottoajaksi voidaan sopia 1-6 vuotta. Kannattaa kuitenkin huomioida, että auton ostoa varten vaaditaan käsirahaa 20 -30% auton käteishinnasta. Jos siis auto maksaa vaikkapa 18 000 euroa, tulee sinulla olla 3 000 euron suuruinen käsiraha, jolloin rahoituksen osuudeksi jää 15 000 euroa. Jos maksuaika on 5 vuotta, on kuukausierä 301 euroa koron ollessa 5,9%. Koron lisäksi luotosta tulee maksaa myös perustamismaksu, joka on 180 euroa sekä käsittelymaksu, joka on 8 euroa kuukaudessa. Nämä maksut on otettu huomioon kuukausierää laskettaessa. 18 000 euron autolle kertyy luottohinnaksi 60 kuukauden maksuajalla 21 012 euroa. Kannattaa kuitenkin huomioida, että laskelma on esimerkinomainen ja lopulliset, ajankohtaiset korko- ja muut kulut kannattaa aina selvittää suoraan automyyjältä.

Jos aiot viedä autorahoituksella hankkimasi auton ulkomaille, on hyvä muistaa, että tarvitset tätä varten luvan kirjallisena Nordea Rahoitukselta. Tilaa lupa ajoissa, vähintään noin 2 viikkoa ennen suunnittelemaasi matkaa. Maastavientiluvan lisäksi on tärkeää huolehtia siitä, että autosi vakuutusturva kattaa vahinkotilanteet ulkomailla. Mukaan reissuun tulee ottaa auton rekisteriotteen tekninen osa. Sen saa tilattua helposti joko katsastusasemalta taikka Trafin sähköisen palvelun kautta.

Otathan huomioon, että maastavientilupa myönnetään ainoastaan Eurooppaan ja että tässäkin kohtaa on olemassa tiettyjä rajoituksia. Lisäksi maastavientilupa on mahdollista saada enintään kuuden kuukauden ajanjaksolle. Jotta maastavientilupa heltiäisi, tulee maksujen olla ajantasaiset ja autossa tulee olla voimassa sekä liikenne- että kaskovakuutus. Myös auton vakuutusmaksujen tulee olla ajantasaiset. Lisäksi auton vakuutusturvan tulee kattaa auton sekä vastapuolen vahingot siinä maassa, johon matka suuntautuu. Maastavientiluvan saamiseen liittyy muitakin ehtoja, joista kannattaa keskustella tarkemmin suoraan Nordea Rahoituksen asiakaspalvelun kanssa.

Nordea tarjoaa myös Caravanrahoitusta, joka sopii matkailuvaunun tai -auton ostoon. Tässä rahoituksessa luottoaika vaihtelee 1-7 vuoteen ja se on kiinteäkorkoinen. Rahoitus sopii sekä uusien että käytettyjen matkailuautojen ja -vaunujen ostoon ja sen kuukausimaksu on kiinteä. Rahoituksen saamiseksi ei vaadita pankkisuhdetta Nordean kanssa, vaan rahoituksen saaminen on riippumaton asiakkaan pankkisuhteesta.

Nordea autorahoitus korko:

Esimerkkilaskelma:

  • Auton hinta 18 000 €, käsirahan osuus 3 000 €, rahoitettava määrä 15 000 €.
  • 5 vuoden maksuajalla 301 €/kk.
  • Laskelmassa käytetty korko on 5,9 %. Luoton perustamismaksu 180 € ja käsittelymaksu 8 €/kk sisältyvät kuukausierään. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 15 180 €:n luotolle 60 kk:n maksuajalla on 7,71 % ja luottohinta 21 012 €. Laskelma on esimerkki, tämänhetkiset korot ja kulut saat automyyjältäsi.