Ajoneuvorahoitus uusiin ja käytettyihin autoihin edullisesti!

Kilpailuta ajoneuvorahoitus helposti ja nopeasti yhdellä hakemuksella. Saat luottopäätöksen heti ja rahat tilille samana päivänä! Hae edullinen ajoneuvorahoitus nyt!

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Autolaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Autolaina.com palvelun yhteistyökumppani.

ajoneuvorahoitus

Ajoneuvorahoitus helposti

Ajoneuvorahoitus on kätevä tapa rahoittaa erilaisten ajoneuvojen hankinta. Oli haaveissasi sitten mönkijä, auto, vene, moottoripyörä, moottorikelkka tai vaikkapa työkone, edullisen ajoneuvorahoituksen avulla teet unelmistasi totta.

Ajoneuvorahoitus on nimensä mukaisesti tarkoitettu erilaisten ajoneuvojen hankintaan.  Yleensä ajoneuvorahoitusta haetaan suoraan ajoneuvoa myyvästä liikeestä. Rahoituksen vakuutena toimii yleensä aina ostettava ajoneuvo tai laite. Oston yhteydessä rahoituksella määritellään korko ja laina-aika ja kuukausittainen lyhennyksen summa.

Ajoneuvon osto yksityiseltä

Käytettyjen ajoneuvojen kautta yksityisten henkilöiden välillä on todella suosittua ja arkipäiväistä. Useimmat meistä aloittavatkin esimerkiksi moottoripyörän etsimisen internetin kauppapaikoista esimerkiksi nettimotosta, missä suurin osa myyjistä on yksityisiä henkilöitä.

Löysitkö sopivan ajoneuvon tai laitteen, mutta myyjänä on yksityinen henkilö? Ei hätää, sivustomme kautta voit hakea rahoituksen myös yksityisen myyjän myymään ajoneuvoon.

Kilpailuta vakuudeton ajoneuvorahoitus

Mitä eroa on vakuudettomassa ja vakuudellisessa ajoneuvorahoituksessa. Vakuudellisia rahoituksia tarjoavat yleensä ajoneuvoja myyvät liikkeet ja pankit. Näissä rahoituksissa ja osamaksusopimuksissa ostettava ajoneuvo toimii lainan vakuutena. Vakuudellisten lainojen korot vaihtelevat suuresti eri toimijoiden välillä. Vakuudellinen lainan voi olla hyvä vaihtoehto jos on ostamassa ajoneuvoa suoraan liikkeestä. Usein vakuudelliset lainan ovat hieman edullisempia kuin vakuudettomat, vaikka tämäkään ei aina pidä paikkaansa.

Vakuudettomissa lainoissa tai rahoituksissa ei nimensä mukaisesti tarvi vakuutta. Vakuudeton laina onkin hyvä ja varteen otettava vaihtoehto esimerkiksi yksityisten väliseen kaupankäyntiin. Kovan kilpailun myötä myös vakuudettomien lainojen korot ovat laskeneet huomattavasti. Joissain tapauksissa vakuudeton laina on jopa edullisempi vaihtoehto.

Kilpailuttamalla edullisin ajoneuvorahoitus. Lainojen kilpailuttaminen voi tuntua työläältä ja hankalalta prosessilta, vaikka se todellisuudessa sitä ole. Sivustomme kautta voi kilpailuttaa ja vertailla useita eri pankkeja ja rahoituslaitoksia helposti ja nopeasti, täysin ilmaiseksi. Täytä vain tarvitsemasi rahoituksen tiedot niin pääset vertailemaan lainatarjouksia. Vertaileminen ei sido sinua ottamaan rahoitusta, voit siis vertailla tarjouksia täysin ilman sitoomusta lainan ottamiseen.

Lue lisää