Ajoneuvorahoitus uusiin ja käytettyihin autoihin edullisesti!

Kilpailuta ajoneuvorahoitus helposti ja nopeasti yhdellä hakemuksella. Saat luottopäätöksen heti ja rahat tilille samana päivänä! Hae edullinen ajoneuvorahoitus nyt!

    Lähetämme sinulle lainatarjouksia sähköpostitse. Voit halutessasi peruuttaa viestit yhdellä napautuksella. Lisätietoja tästä.
ajoneuvorahoitus

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Ajoneuvorahoitus helposti

Ajoneuvorahoitus on kätevä tapa rahoittaa erilaisten ajoneuvojen hankinta. Oli haaveissasi sitten mönkijä, auto, vene, moottoripyörä, moottorikelkka tai vaikkapa työkone, edullisen ajoneuvorahoituksen avulla teet unelmistasi totta.

Ajoneuvorahoitus on nimensä mukaisesti tarkoitettu erilaisten ajoneuvojen hankintaan.  Yleensä ajoneuvorahoitusta haetaan suoraan ajoneuvoa myyvästä liikeestä. Rahoituksen vakuutena toimii yleensä aina ostettava ajoneuvo tai laite. Oston yhteydessä rahoituksella määritellään korko ja laina-aika ja kuukausittainen lyhennyksen summa.

Ajoneuvon osto yksityiseltä

Käytettyjen ajoneuvojen kautta yksityisten henkilöiden välillä on todella suosittua ja arkipäiväistä. Useimmat meistä aloittavatkin esimerkiksi moottoripyörän etsimisen internetin kauppapaikoista esimerkiksi nettimotosta, missä suurin osa myyjistä on yksityisiä henkilöitä.

Löysitkö sopivan ajoneuvon tai laitteen, mutta myyjänä on yksityinen henkilö? Ei hätää, sivustomme kautta voit hakea rahoituksen myös yksityisen myyjän myymään ajoneuvoon.

Kilpailuta vakuudeton ajoneuvorahoitus

Mitä eroa on vakuudettomassa ja vakuudellisessa ajoneuvorahoituksessa. Vakuudellisia rahoituksia tarjoavat yleensä ajoneuvoja myyvät liikkeet ja pankit. Näissä rahoituksissa ja osamaksusopimuksissa ostettava ajoneuvo toimii lainan vakuutena. Vakuudellisten lainojen korot vaihtelevat suuresti eri toimijoiden välillä. Vakuudellinen lainan voi olla hyvä vaihtoehto jos on ostamassa ajoneuvoa suoraan liikkeestä. Usein vakuudelliset lainan ovat hieman edullisempia kuin vakuudettomat, vaikka tämäkään ei aina pidä paikkaansa.

Vakuudettomissa lainoissa tai rahoituksissa ei nimensä mukaisesti tarvi vakuutta. Vakuudeton laina onkin hyvä ja varteen otettava vaihtoehto esimerkiksi yksityisten väliseen kaupankäyntiin. Kovan kilpailun myötä myös vakuudettomien lainojen korot ovat laskeneet huomattavasti. Joissain tapauksissa vakuudeton laina on jopa edullisempi vaihtoehto.

Kilpailuttamalla edullisin ajoneuvorahoitus. Lainojen kilpailuttaminen voi tuntua työläältä ja hankalalta prosessilta, vaikka se todellisuudessa sitä ole. Sivustomme kautta voi kilpailuttaa ja vertailla useita eri pankkeja ja rahoituslaitoksia helposti ja nopeasti, täysin ilmaiseksi. Täytä vain tarvitsemasi rahoituksen tiedot niin pääset vertailemaan lainatarjouksia. Vertaileminen ei sido sinua ottamaan rahoitusta, voit siis vertailla tarjouksia täysin ilman sitoomusta lainan ottamiseen.

Usein kysytyt kysymykset ajoneuvorahoituksesta

Miten haen ajoneuvorahoitusta?

Voit hakea ajoneuvorahoitusta helposti täyttämällä lainahakemuksen sivuillamme. Hakemuksen täyttämiseen menee vain muutama minuutti. Hakemuksen täyttäminen ei sido sinua ottamaan autorahoitusta. Pääset vertailemaan eri rahoitustarjouksia ja vaihtoehtoja heti täytettyäsi hakemuksen.

Kuinka suuren ajoneuvorahoituksen voin hakea?

Voit hakea ajoneuvorahoitusta 1000€ - 60 000€ asti. Rahoitukselle ei tarvita vakuuksia tai takaajia. 

Kuka voi hakea ajoneuvorahoitusta?

Ajoneuvorahoitusta voi hakea kuka tahansa yli 18-vuotias, Suomessa asuva henkilö, jolla on säännölliset tulot ja ei maksuhäiriöitä.

Mitä ajoneuvoja ajoneuvorahoituksella voi hankkia?

Ajoneuvorahoitus on tyypillisesti tarkoitettu erilaisten ajoneuvojen hankintaan. Yleisimmät kohteet ovat auto, moottoripyörä, vene, moottorikelkka, mönkijä sekä erilaiset työkoneet. Mikään ei kuitenkaan velvoita ostamaan rahoituksella ajoneuvoa, voit siis halutessasi käyttää lainaamasi summan esimerkiksi auton entisöintiin. 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä:

venelaina

Venelaina

Venelaina, venerahoitus ja vene osamaksulla Veneen hankinta on monille unelmien täyttymys. Kyseessä ei tosin ole pieni taikka edullinen hankinta, vaan…

Lue lisää