Autorahoitus - Auto osamaksulla ilman käsirahaa!

Hae autorahoitus jopa ilman käsirahaa. Auton rahoituksen korko kilpailutetaan usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Voit hakea autorahoitusta ilman vakuuksia tai takaajia.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhteistyökumppanit

Autorahoitus on suosittu tapa hankkia uusi auto

Autorahoitus on yksi suosituimmista tavoista rahoittaa auton ostoa Suomessa. Olipa kyseessä sitten uusi tai käytetty ajoneuvo, autorahoitus tarjoaa mahdollisuuden levittää autoon liittyviä kustannuksia useammalle kuukaudelle tai vuodelle. Autorahoituksen joustavat vaihtoehdot mahdollistavat mukautetun maksusuunnitelman oman taloudellisen tilanteesi mukaan.

Valitessasi autorahoitusta voit päätyä joko kiinteään korkoon tai vaihtuvaan korkoon, ja takaisinmaksuaika voi vaihdella tyypillisesti muutamasta vuodesta jopa kuuteen vuoteen. Autorahoitus voi kattaa koko auton ostohinnan tai vain osan siitä, riippuen siitä, kuinka suuren käteismaksun pystyt suorittamaan etukäteen. On myös mahdollista hyödyntää käsirahana vaihtoautoasi. Hakuprosessi on nykyään vaivaton, ja voit hakea rahoitusta suoraan netissä.

Kun selvität itsellesi sopivimman autorahoitusvaihtoehdon, on tärkeää ottaa huomioon eri lainatuotteiden kokonaishinnat, korot sekä mahdolliset muut kulut, kuten lainan avaus- ja käsittelymaksut. Nykyaikaiset autorahoituslaskurit auttavat sinua ymmärtämään nämä kustannukset ja vertaamaan eri palveluntarjoajien tarjoamia rahoitusmahdollisuuksia. Joustava autorahoitus voi olla reitti unelmiesi auton hallintaan ilman uhrauksia taloudellisessa vakaudessa.

Autorahoitus kuntoon Autolaina.comin avulla

Kun etsit rahoitusta ajoneuvon hankintaan, Autolaina.com tarjoaa helpon ja nopean tavan hakea autolainaa. Sinun tarpeitasi vastaavan rahoituksen valitseminen on ytimessä, kun haluat saada unelmiesi auton nopeasti käyttöösi.

Autolainan hakeminen:

 • Tarkista tarvitsemasi lainasumma ajoneuvon hinnan ja mahdollisen käsirahan perusteella.
 • Valitse sinulle sopiva laina-aika ja lainasumma, joka voi olla välillä 100 – 70 000 euroa.
 • Täytä hakemus omilla henkilötiedoillasi ja lähetä se verkossa.

Lainaehdot mukaan lukien:

 • Korko: Autolainan korko voi olla kiinteä tai vaihtuva, ja se ilmoitetaan todellisena vuosikorkona, joka sisältää kaikki lainaan liittyvät kulut.
 • Laina-aika: Valittavana on useita vaihtoehtoja lyhyistä periodeista pitkiin laina-aikoihin, riippuen omasta takaisinmaksukyvystäsi.

Autolainan tyypit ovat moninaiset, ja voit valita joko vakuudettoman tai vakuudellisen autolainan. Vakuudettoman lainan etuna on nopea hakuprosessi, joka ei vaadi omaisuuden sitomista lainaan. Halutessasi matalampaa korkoa, voit harkita auton käyttöä vakuutena tarjoavaa lainaa.

Kun harkitset lainavaihtoehtoja:

 • Vertaa lainoja ja niiden ehtoja, jotta löydät talouteesi sopivan autorahoituksen.
 • Varmista, että ymmärrät lainan kokonaiskustannukset ja korot ennen päätöstä.

Autolainaa voi olla mahdollista saada myös ilman käsirahaa, joten voit rahoittaa koko ajoneuvon ilman etukäteissäästöjä. Avainasemassa on omien taloudellisten valmiuksiesi realistinen arviointi, jottei lainan takaisinmaksu muodostu taloudelliseksi taakaksi. Autolaina.comin kautta toteutettuna autolainan hakeminen sujuu ketterästi ja turvallisesti, kunhan muistat täyttää kaikki vaaditut ehdot kuten puhtaat luottotiedot ja vakituisen tulon.

Autorahoitus eri tarpeisiin

Kun olet hankkimassa ajoneuvoa, on hyvä tuntea saatavilla olevat rahoitusvaihtoehdot, jotka vastaavat juuri sinun tilanteeseesi. Tarjolla on useita vaihtoehtoja uuden tai käytetyn auton hankintaan, joko kertasuorituksena tai erissä maksettuna.

Uuden auton rahoitus

Uuden auton rahoitus on usein suoraviivaista, sillä sinun on mahdollista hankkia rahoitus suoraan autoliikkeestä. Tämä vaihtoehto voi sisältää kattavia paketteja, joissa rahoitus on räätälöity juuri uuden ajoneuvon tarpeisiin. Rahoitusratkaisuja tarjotaan sekä vakuudellisina että vakuudettomina lainoina.

Käytetyn auton rahoitus

Käytetyn auton rahoitus on joustava tapa omistaa auto ilman täyttä hintaa etukäteen. On mahdollista löytää rahoitusvaihtoehtoja, jotka on suunniteltu erityisesti käytettyihin ajoneuvoihin, ja voit saada lainaa aina tietylle maksimisummalle saakka. Käytettynä ostettujen ajoneuvojen rahoituksessa termi “osamaksurahoitus auto” tulee usein vastaan.

Auto osamaksulla

Auto osamaksulla on vaihtoehto niille, jotka haluavat levittää auton hankinnan kustannukset pidemmälle aikavälille. Tämä rahoitusmuoto tarkoittaa käytännössä sitä, että maksat autostasi kuukausittaisia eriä, joihin voi sisältyä korkoa. Osamaksurahoitus on usein saatavilla sekä uuden että käytetyn auton hankintaan.

Leasingrahoitus

Leasingrahoitus on verrattavissa pitkäaikaiseen vuokraukseen. Valitessasi leasingrahoituksen, maksat kiinteää kuukausimaksua käyttöoikeudesta autoon, ilman omistamisen huolia tai vastuuta auton jälleenmyyntiarvosta. Leasingrahoitus on suosittu tapa hallita autoilun kustannuksia, ja se tarjoaa helpon tavan vaihtaa auto uudempaan sopimuskauden päättyessä.

Käsirahan vaikutus autorahoitukseen

Käsiraha on olennainen osa autorahoitusta, ja sillä voi olla merkittävä vaikutus sekä lainan ehtoihin että kuukausierien suuruuteen.

Autorahoitus ilman käsirahaa

Kun harkitset autoa ilman käsirahaa, on tärkeää ottaa huomioon, että käsirahan puuttuminen voi johtaa korkeampiin kuukausieriin sekä mahdollisesti suurempaan korkoprosenttiin lainan kokonaiskustannuksissa. Tämä johtuu siitä, että lainanantajan riski kasvaa, kun ei ole alkupääoman turvaa lainasummalle. Autorahoitus ilman käsirahaa voi kuitenkin olla houkutteleva vaihtoehto, jos et pysty käsirahaa maksamaan, mutta tarvitset silti rahoitusta auton hankintaan.

Autolaina käsirahan kanssa

Autolaina käsirahan kanssa on yleisin tapa rahoittaa auto. Käsiraha alentaa rahoitettavan summan määrää ja näin ollen pienentää sekä kuukausieriä että kokonaiskorkokustannuksia, mikä tekee lainasta edullisemman pitkällä aikavälillä. Pystyessäsi maksamaan suuremman käsirahan, saatat löytää joustavampia rahoitusehtoja ja mahdollisesti myös alhaisemman koron, mikä tekee autolainasta taloudellisesti kannattavamman vaihtoehdon.

Autorahoituksen korko kannattaa kilpailuttaa

Kun lähdet harkitsemaan autorahoitusta, on erityisen tärkeää kiinnittää huomiota rahoituksen korkoon. Korko vaikuttaa suoraan lainan kokonaiskustannuksiin ja siihen, paljonko maksat kuukaudessa. Korkoprosentit voivat vaihdella merkittävästi eri lainantarjoajien kesken, joten vertailu on valttia.

Lainan koko ja maksuerän suuruus muokkaavat myös kuukausittaisia kustannuksiasi. Suurempi lainasumma tarkoittaa usein suurempaa kuukausierää, mutta toisinaan myös parempaa korkotarjousta. Erityisesti vakuudettoman lainan kohdalla, missä vakuuksia ei tarvita, korko saattaa olla korkeampi.

Löydät sopivimman vaihtoehdon vertailemalla eri lainaehtoja ja korkotarjouksia. Autolainojen vertailupalveluiden kuten Autolaina.com kautta voit hakea tarjouksia monelta lainanantajalta yhtä aikaa, mikä säästää aikaa ja vaivaa.

Lainatarjouksen ymmärtäminen

 • Kiinteä korko pitää maksut ennustettavina.
 • Vaihtuva korko voi alentaa korkomenoja, mutta tuo epävarmuutta tuleviin maksuihin.
 • Huomioi autolainan todellinen vuosikorko, joka kertoo lainan kaikki kulut.

Muista, että pienimmän koron etsiminen on tärkeää, mutta myös laina-ajan ja kuukausierän tulisi sopia taloudelliseen tilanteeseesi. Lainatarjoukset kannattaa kilpailuttaa, jotta et päädy maksamaan autorahoituksestasi liikaa. Tutustu vaihtoehtoihin ja kilpailuta autorahoitus parhaiden ehtojen saamiseksi.

Autorahoitus ja suurempi viimeinen erä

Kun harkitset autorahoitusta, on tärkeää ymmärtää, että sopimuskauden päättyessä sinua voi odottaa suurempi viimeinen maksuerä. Monesti autorahoituksen kuukausierät suunnitellaan siten, että ne ovat tasaisia koko sopimuskauden ajan, lukuun ottamatta viimeistä erää, joka voi olla huomattavasti muita suurempi. Tätä kutsutaan jäännöseräksi tai loppuvelaksi.

Mitä jäännöserä tarkoittaa sinulle? Jäännöserän suuruus vaikuttaa suoraan kuukausimaksujesi määrään. Mitä suurempi loppuvelka on, sitä pienemmät ovat kuukausittaiset maksueräsi sopimuskauden aikana.

Osamaksu ja loppuvelan maksu:

 • Osamaksu: Autorahoitus maksetaan tyypillisesti osamaksusopimuksella, joka jakaa auton hinnan useampaan erään.
 • Loppuvelka: Maksettaessa viimeistä erää, sinun tulee olla valmis suurempaan summaan, joka kattaa jäljellä olevan velan autosta.

Ennen sopimuksen allekirjoitusta, varmistu että ymmärrät eri erien suuruudet ja aikataulut. Tämä auttaa sinua suunnittelemaan talouttasi ja välttämään yllätyksiä sopimuskauden loppuvaiheessa.

Autorahoitus ilman vakuuksia tai vakuuksilla

Kun harkitset auton hankkimista, tarvittavan rahoituksen valinta on tärkeä osa päätöksentekoprosessia. Autorahoitus voi olla järjestetty ilman vakuuksia tai vaihtoehtoisesti käyttäen vakuutta.

Autorahoitus ilman vakuuksia

 • Tarjoaa joustavuutta, sillä et tarvitse lisävakuuksia tai takaajia.
 • Usein vakuudettomat lainat ovat kooltaan pienempiä ja niiden korko saattaa olla korkeampi kuin vakuudellisissa lainoissa.

Autorahoitus vakuuksilla

 • Auto toimii yleensä lainan vakuutena, jolloin muita vakuuksia ei tarvita.
 • Mahdollistaa suurempienkin summien rahoittamisen, kuten jopa 60 000 euroon asti.
 • Korko on tyypillisesti alhaisempi vakuudellisissa lainoissa, mikä voi säästää kustannuksia pitkällä aikavälillä.

Valitessasi rahoitusta, harkitse tarkoin oman taloudellisen tilanteesi sopivuutta ja tarpeellisuutta eri rahoitustuotteiden kanssa. Ilman vakuuksia rahoitus on nopea ja vaivaton vaihtoehto, mutta mahdollisesti kalliimpi. Vakuuksilla saatat saada edullisemman koron ja suuremman lainasumman, mutta se edellyttää, että auto on riittävä vakuus lainan määrälle.

Tee autorahoitushakemus Autolaina.comin avulla

Kun tarvitset rahoituksen unelmiesi ajoneuvoon, Autolaina.com tarjoaa nopean ja selkeän tavan hakea autorahoitusta. Palvelun avulla voit vertailla eri rahoitusvaihtoehtoja ja löytää juuri sinulle sopivan lainan.

Kuka voi hakea autorahoitusta?

Voit hakea autorahoitusta Autolaina.comin kautta, jos täytät tietyt kriteerit. Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias ja sinulla tulee olla säännölliset tulot lainan takaisinmaksun varmistamiseksi. Myös luottotietojen tulee olla kunnossa. Palvelu kilpailuttaa lainan puolestasi, ja saat lainapäätöksen nopeasti. Kun lainapäätös on myönteinen, laina siirretään tilillesi mahdollisesti vielä saman päivän aikana.

Usein kysytyt kysymykset autorahoituksesta

Autorahoitus voi tuntua monimutkaiselta aiheelta, mutta se on yksinkertaistettavissa peruskysymyksiin. Tässä vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin, jotka auttavat sinua ymmärtämään autorahoituksen perusteet.

Mikä on autorahoitus?
Autorahoitus on menetelmä, jolla voit hankkia ajoneuvon maksamatta koko summaa heti. Se toimii siten, että maksat autosta kuukausittaisia eriä sopimuksen mukaisesti, mikäli sinulle sopii.

Mitä hyötyjä autorahoituksesta on?

 • Joustavuus: Voit valita maksuaikataulun, joka sopii taloudelliseen tilanteeseesi.
 • Helppo budjetoida: Tiedät tarkalleen kuukausittaiset menosi auton maksamiseen.
 • Vaihtoehdot: Voit valita kiinteän koron tai vaihtuvakorkoisen rahoituksen.

EhtoSelitysKorkoRahoituksen hinta, voi olla kiinteä tai vaihtuva.MaksuaikaKuinka kauan maksat autoasi, tyypillisesti 1-7 vuotta.

Voinko saada rahoituksen ilman käsirahaa?
Kyllä, rahoitusvaihtoehdot ovat joustavia ja eräissä tapauksissa voit saada autorahoituksen ilman käsirahaa.

Voiko auto toimia rahoituksen vakuutena?
Usein auto toimii rahoituksen vakuutena, mikä tarkoittaa, että lainanantaja voi ottaa auton haltuunsa, jos et pysty maksamaan lainaa takaisin.

Mikä vaihtoehto on, jos haluan vaihtaa autoa usein?
Leasing-sopimus voi olla hyvä vaihtoehto, jos haluat vaihtaa autoa tietyin väliajoin.

Muistathan aina lukea sopimus huolellisesti ja kysyä, jos jokin asia ei ole selvä. Autorahoitus on sitoutuminen, joka kannattaa harkita tarkkaan.

Autorahoituksen hyödyt ja haitat

Harkittaessa auton ostoa, on tärkeää ymmärtää autorahoituksen ehdot, edut ja mahdolliset riskit. Tässä osiossa käydään läpi, mitä sinun tarvitsee tietää autorahoituksen hyödyistä ja haitoista.

Autorahoituksen hyödyt

Edullisuus: Monille kuluttajille edullinen autorahoitus voi olla avain uuden tai käytetyn auton hankintaan. Usein rahoituslaitokset tarjoavat kilpailukykyisiä korkotasoa, jotka voivat tehdä kuukausittaisesta rahoitusmaksusta hallittavan.

 • Budjettisopivuus: Autorahoituksen avulla voit levittää auton ostosta aiheutuvia kustannuksia pidemmälle ajalle. Voit valita maksusuunnitelman, joka sopii budjettiisi ja välttää suuren kertasumman maksamisen.

Joustavuus: Autorahoitus tarjoaa usein joustavuutta maksuehtoihin. Osamaksulla auton ostaminen mahdollistaa sen, että voit maksaa autoa pienemmissä erissä, mikä voi helpottaa talouden hallintaa.

Autorahoituksen haitat

Kaskovakuutus: Autorahoitus edellyttää usein, että hankit autollesi kaskovakuutuksen, mikä lisää kuukausittaisia kustannuksiasi. Autorahoitus ilman kaskoa voi olla haastavaa löytää, ja se voi asettaa sinut suuremman taloudellisen riskin eteen, mikäli auto vaurioituu.

 • Lisäkulut: Ottaessasi autorahoitusta, saatat huomata, että kokonaiskustannukset kasvavat koron ja muiden maksujen myötä. On tärkeää laskea kokonaiskustannukset ja miettiä, onko rahoitus todella edullinen pitkässä juoksussa.

Velvoitteet: Autorahoitussopimus sitoo sinua maksamaan sovitut erät ajallaan. Jos taloudellinen tilanteesi muuttuu, saatat löytää itsesi tilanteesta, jossa sinun on vaikea selviytyä kuukausittaisista maksuvelvoitteista.