Autolainalaskuri - Laske sinulle sopiva autolaina!

Autolainalaskurin avulla lasket helposti ja nopeasti lainan määrän ja kuukausierän suuruuden. Kilpailuta autolaina helposti yhdellä hakemuksella!

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Autolaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Autolaina.com palvelun yhteistyökumppani.

Autolainalaskuri auttaa löytämään sopivan kuukausilyhennyksen

Autolainalaskurin avulla suunnittelet helposti lainan määrää ja kuukausierän suuruutta. Autolainalaskuri auttaa sinua löytämään sinulle sopivimman autolainan. Kokeile laskuria täyttämällä siihen lainasumma, käsiraha, korkoprosentti ja laina-aika.

Autolainalaskuri auttaa vaihtoauton budjetin määrittämisessä

Autokaupat tehdään useimmiten vaihtoauton kanssa, joten selvittämällä ensimmäisenä nykyisen auton arvon voi autolainalaskurin avulla laskea kätevästi uuteen autoon tarvittavan lainasumman.

Oman ajoneuvon arvon voi kilpailuttaa esimerkiksi Biildiil.com -palvelussa. Biildiil lupaa välittää autosi tiedot usealle eri autokaupalle ja vastineeksi saat useita eri tarjouksia omasta autostasi.

Oman ajoneuvon hintatason voi selvittää helposti myös itse. Nopeiten se onnistuu selaamalla esimerkiksi Nettiautosta vastaavia autoja, joissa kilometrilukemat ovat samalla tasolla. Näin saat selville hintatason, jolla yksityiset ja autoliikkeet myyvät samanlaisia autoja kuin itse omistat. Varaudu, kuitenkin siihen, että autokauppiaat eivät ole valmiita maksamaan autostasi yhtä paljon kuin yksityiset. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että autokauppiaiden tulee saada jokaisesta myydystä vaihtoautosta kate eli heidän tulee saada myytyä se uudelle omistajalle voitolla.