Halvin autorahoitus - Kilpailuta edullinen autolaina nyt!

Halvin autorahoitus löytyy kilpailuttamalla. Kilpailuta 100€ - 60 000€ autorahoitus ja varmista paras korko pankista riippumatta.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhteistyökumppanit

Mistä edullinen rahoitus auton ostoon?

Monet suomalaiset ostavat tänä päivänä auton lainarahalla ja autorahoituksesta onkin kasvanut varsin yleinen tapa uuden sekä myös käytetyn auton hankintaan. On kuitenkin yllättävää, miten monet suomalaiset jättävät edelleen lainansa kilpailuttamatta ja ostavat auton suoraan joko autokaupan tarjoamalla luotto- tai osamaksusopimuksella tai pankin kautta haetulla autolainalla.

Uuden auton ostamiselle voi löytyä useita eri syitä. Auto voi tulla ajankohtaiseksi ostokseksi esimerkiksi silloin, kun matka töihin julkisilla on pitkä tai julkista liikennettä ei kotipaikkakunnalta löydy ollenkaan, perheeseen syntyy uusi lapsi tai vanha auto kaipaa yksinkertaisesti päivitystä uudempaan versioon. Olis syy mikä tahansa, auto on monelle suomalaiselle iso investointi ja jos säästöön ei ole ehtinyt kertyä tarpeeksi rahaa, saattaa autorahoituksen ottaminen nousta varteenotettavaksi vaihtoehdoksi.

Halvin autorahoitus on saatavilla useimmiten uusiin autoihin

Osa meistä on voinut autokaupoille lähtiessään törmätä ihmeelliseltä kuulostaviin korkotarjouksiin, jotka tarjoavat pyöreän nollan korkoa ilman käsirahaa. Vaikka tämä voi kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, eivät nämä tarjoukset ole huijausta, vaan täysin luotettavia, joskin hieman harvinaisempia tarjouksia. Kyseessä ei kuitenkaan ole “missä tahansa milloin tahansa” -tyyppinen tarjous, sillä nämä tarjoukset koskevat pääasiassa uusia autoja ja vain tiettyjä malleja. Jos suunnitelmissasi on siis ostaa esimerkiksi käytetty auto tai malli, joka ei kuulu tähän tarjoukseen, tällöin nollan prosentin korkotarjous ei ole voimassa. Tosin niissä tapauksissa, joissa tällainen tarjous sattuisi kohdallesi ja juuri siihen autoon, jonka haluat ostaa, kannattaa se ehdottomasti käyttää hyväkseen.

Useimmissa tapauksissa autoliikkeiden tarjoaman autorahoituksen korot pyörivät noin 6–10 prosentin välillä. Tämä on normaalia esimerkiksi vaihtoautoihin myönnettävissä sopimuksissa. Vaihtoautojen hyvänä puolena on se, että niiden ostamiseen ei yleensä tarvita ollenkaan käsirahaa. Tällä tapaa auton saa lunastettua autokaupan tarjoamalla luottosopimuksella. Näissä sopimuksissa, kuten yllä jo mainitsimme, vuosikorko pyörii parhaimmassa tapauksessa vain muutamassa prosentissa, mutta voi sopimuksesta riippuen nousta jopa 10 prosenttiin, mikä tekee esimerkiksi 50 000 euron lainassa varsin huomattavan summan.

Luottojen korot vaihtelevat suuresti myös muissa autolainoissa, kuten pankkien ja muiden rahoituslaitosten tarjoamissa autolainoissa. Tämän vuoksi on tärkeää, että autolaina kilpailutetaan ennen lainan hakemista. Parhaimmassa tapauksessa kilpailuttamalla lainassa voi säästää jopa satoja euroja, sillä markkinoiden edullisimman ja kalleimman lainan korkojen ja kulujen välillä saattaa löytyä valtaviakin eroja. Edullisimman autorahoituksen voitkin löytää näppärästi palvelumme kautta.

Edullinen autorahoitus löytyy kilpailuttamalla

Mielessä kannattaa pitää, että ensivaikutelmaltaan edulliselta kuulostava autorahoitus voi itse asiassa osoittautua kalliiksi hankinnaksi, sillä tänä päivänä monet rahoituksen tarjoajat ovat alkaneet käyttämään tarjouksissaan esiintyvissä kuukausierä-esimerkeissään kymmenien tuhansien eurojen arvoista käsirahaa ja viimeistä erää. Tällä tavalla edullinen kuukausierä tuntuu houkuttelevalta vaihtoehdolta, mutta todellisuudessa esimerkiksi kalliimpien autojen kohdalla viimeinen erä voi osoittautua paljon odotettua kalliimmaksi, jopa useiden kymmenien tuhansien eurojen arvoiseksi summaksi.

Tällaisten tarjouksien kanssa kannattaa olla todella varovainen, sillä useimmissa tapauksissa virhe huomataan liian myöhään. Näitä vilpilliseltä vaikuttavia tarjouksia ei ole luotu huijaamaan asiakkaitaan, vaan autokaupat luottavat siihen, että moni ei viitsi tai jaksa lukea kunnolla sopimuksen mukana tulevaa pientä printtiä. Tällöin ovelaan tarjoukseen kaatuminen voi käydä todella kalliiksi virheeksi ja siksi autorahoitusta haettaessa lainoja todellakin kannattaa vertailla ja kilpailuttaa keskenään.

Pyydä autorahoitustarjous palvelumme avulla

Onneksi lainojen kilpailuttaminen on tänä päivänä helpompaa kuin koskaan. Siinä missä vielä muutama vuosi takaperin lainanhakija sai viettää puhelimen ja tietokoneen ääressä useampia tunteja lähetellen eri lainahakemuksia puolelta toiselle, tänä päivänä lainojen kilpailuttaminen käy muutamalla hiiren painalluksella. Sinun on helppo pyytää autorahoitustarjous suoraan palvelumme kautta ja hakemuksen lähettämisen jälkeen saat lainatarjouksen jopa 30 eri pankilta ja rahoituslaitokselta.

Lainahakemuksen täyttäminen on helppoa. Sinulla tulee vain olla moitteettomat maksuhäiriötiedot sekä vähintään 18 vuoden ikä. Parhaimmillaan voit saada autorahoituksen korolla alkaen vain 4,19 prosenttia, mikä on huomattavasti vähemmän kuin monien autokauppiaiden tarjoamat luottosopimukset 10 prosentin korolla. Voit lisäksi hakea lainaa aina 60 000 euroon saakka ja saada laina-aikaa vuodesta jopa 20 vuoteen lainasopimuksesta, korosta ja lainasummasta riippuen. Mikäli tämä ei vielä riittäisi, hyväksytty lainapäätös on mahdollista saada lähes heti lainahakemuksen lähdettyä ja parhaimmassa tapauksessa saat rahat tilille jo saman vuorokauden aikana.