Autorahoitus ilman käsirahaa: Kilpailuta pankit ja rahoituslaitokset!

Hae autorahoitus ilman käsirahaa. Et tarvitse vakuuksia. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä. Tarkista korkotasosi nyt.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhteistyökumppanit

Autorahoitus ilman käsirahaa

Onko sinulla toiveissa uusi menopeli, mutta rahoitus puuttuu, etkä tiedä mistä aloittaa sinulle sopivimman lainan hakeminen? Ei hätää, sillä me olemme täällä helpottamassa tuota tehtävää! Pääset kauttamme tutustumaan ja vertailemaan yli 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen tarjoamia autolainoja. Näin laajasta valikoimasta löytyy tilanteeseen kuin tilanteeseen sopiva vaihtoehto. Auton rahoitusta voit hakea kauttamme jopa 60 000 € saakka ja lainojen korot alkavat 4,19 prosentista. Lainojen takaisimaksuaika on 1 – 20 vuotta, joten sinulla on todella laaja valikoima erilaisia vaihtoehtoja autosi rahoitukseen kauttamme.

Tarvitsetko käsirahan?

Meillä et tarvitse käsirahaa! Monet pankit, sekä autoliikkeet vaativat auton hankitaan käsirahan, mutta meidän kauttamme voit hakea lainaa, etkä tarvitse lainkaan käsirahaa. Voit siis rahoittaa hakemallasi lainalla koko kaupan, eikä sinun tarvitse kuluttaa säästöjäsi käsirahan maksuun. Näin et myöskään jää paitsi juuri siitä autosta, jonka juuri itsellesi haluat, sillä saat lainan kauttamme nopeasti ja vaivattomasti.Vertailun jälkeen lainan hakeminen ja sen saanti on nopeaa, joten sinun ei tarvitse kuluttaa aikaa käsirahan keräämiseen tai säästämiseen.

Kuinka saan lainan?

Autorahoituksen voit saada vertailumme avulla, jos olet vähintään 18 vuotias, eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä. Autolainaa voit hakea jopa 60 000 € saakka ja maksuaika näille lainoille on 1- 20 vuoden väliltä. Tämän vuoksi sinulla onkin reilusti varaa valita itsellesi niin sopiva auto kuin sen kanssa sopiva rahoituskin. Kun lisäät laskuriimme tiedot lainan määrästä ja halutusta maksuajasta, saat monta erilaista tarjousta, joista voit valita itsellesi sopivan vaihtoehdon. Ainoat kriteerit, joita lainantarjoajat vaativat tarjousta tehdessään, on 18 vuoden ikä sekä moitteettomat maksuhäiriötiedot. Jos siis täytät nämä kriteerit ja mielessä on joko ensimmäisen tai vain uuden auton hankinta, suosittelemme kokeilemaan lainalaskuriamme, jolloin pääset vertailemaan useita eri lainatarjouksia.

Miten saan autorahoituksen?

Kun olet täyttänyt sivustollemme tietosi, kuten halutun lainan summan ja maksuajan, sekä omat tietosi, välitämme tiedot eteenpäin ja saat lainatarjouksia yli 30 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Kaikki näistä eivät välttämättä tee tarjousta, riippuen sinun asettamista kriteereistä, kuin myös pankin tai rahalaitoksen omista kriteereistä, mutta voit luottaa siihen että saat useita erilaisia tarjouksia, joista on helppo valita se joka vaikuttaa itselle parhaimmalta. Lainan tarjoajat eivät vaadi sinulta minkäänlaista käsirahaa, joten teet lainahakemuksen koko auton rahoituksen tarpeeseen.
Kun saat kauttamme tarjouksia, se ei sido sinua mihinkään, vaan voit rauhassa tutustua eri tarjouksiin ja tehdä päätöksen joko ottaa laina jonkin näiden tarjousten joukosta, tai sitten jättää hyväksymättä mitään tarjousta.

Sivustomme idea

Tarkoituksemme on tarjota sinulle vaihtoehtoja auton rahoituksen valintaan. Voit toki mennä kysymään lainaa suoraan omasta pankistasi, mutta suosittelemme aina vertailemaan oman pankin tarjoamaa lainaa myös muiden pankkien ja rahalaitosten tarjoamiin lainoihin.

Lainojen koroissa, maksuajoissa ja muissa kuluissa on hurjiakin eroja, eikä se oman pankin tarjoama laina ole se paras ja edullisin vaihtoehto.
Autolainaa on mahdollista ottaa jopa 60 000 € ja maksuaikakin voi olla mitä vain 1 ja 20 vuoden välillä. Tämä antaa sinulle paljon liikkumavaraa sen suhteen, minkälaisen auton haluat hankkia, sillä kauttamme pystyy rahoittamaan hieman paremmankin menopelin.

Lainojen korot vaihtelevat eri tarjousten mukaan, mutta lainojen korot alkavat 4,19 % korosta. Riippuen pankista tai rahoituslaitoksesta, voi tämä vaihdella jonkin verran.
Erilaisia pankkeja ja rahoituslaitoksia, jotka autolainoja tarjoavat, löytyy kauttamme yli 30 erilaista, joten näistä vaihtoehdoista ei ole vaikea löytää juuri sitä itselle sopivaa auton rahoitusta.

Jos täytät lainantarjoajiemme kriteerit, eli olet vähintään 18 vuotias ja sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä, voit saada lainan jo saman päivän aikana tilillesi ja näin ostaa haluamasi menopelin siltä seisomalta. Näin ei tarvitse pelätä että unelmiesi auto menee ohi suun, koska pankki viivyttelee lainahakemuksen kanssa. Meidän kauttamme on helppoa vertailla lainoja ja saada niistä tarjouksia jo saman päivän aikana.

Älä siis viivyttele, tee heti lainavertailu ja kokeile josko unelmiesi auto olisi helposti hankittavissa kauttamme, lainatarjoukset eivät sido sinua mihinkään, joten kokeile jo tänään yksinkertaista lainalaskuriamme ja vertaa itsellesi sopiva laina.