Usein kysytyt kysymykset

Katso vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin alta. Mikäli et löydä vastausta etsimääsi kysymykseen, voi lähettää viestin asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@autolaina.com tai jättää meille yhteydenottopyynnön tästä.

Miten kilpailutan autolainan autolaina.com sivustolta?

Autolainan kilpailuttaminen on helppoa ja nopeaa. Täytä vain lainahakemus sivuillamme huolellisesti ja klikkaa lähetä. Välitämme lainahakemuksesi yli 25 eri pankille ja rahoituslaitokselle. Saat siis useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella.

Maksaako autolainan kilpailuttaminen?

Ei maksa! Kilpailuttaminen on täysin ilmaista nyt ja aina.

Sain huonon lainatarjouksen, onko minun pakko nostaa laina?

Ei! Lainahakemuksen lähettäminen ei sido sinua ottamaan lainaa. Voit huoletta vertailla eri lainatarjouksia ja valita niistä parhaan. Voit myös olla ottamatta mitään tarjouksista. Päätöksen teet sinä itse.

Kuinka nopeasti voin saada lainan tililleni?

Laina on mahdollista saada tilille jopa tunnissa, mutta lainan maksu riippuu aina lainantarjoajasta. Yleensä lainat maksetaan hakijan tilille samana tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Millä korolla voin saada lainaa?

Lainanmyöntäjät tekevät hakijakohtaisen arvion perusteella tarjouksen lainan korosta. Tarkka lainan korko selviää yleensä aina vasta, kun luottopäätös on tehty. Korko voi vaihdella huomattavasti lainasummasta ja laina-ajasta riippuen. Pienin korko on tällä hetkellä 4,19%.

Minulla on maksuhäiriömerkintä, voinko saada lainaa?

Valitettavasti maksuhäiriömerkintä on este lainan saamiselle. Voin hakea lainaa esimerkiksi yhteishakijan kanssa, tällöin lainan saaminen on helpompaan.