Santander autorahoitus ei ole välttämättä halvin! Tarkista korkotasosi nyt!

Santander autorahoitus voi olla yllättävän kallis. Kilpailuta 100€ - 60 000€ autorahoitus ja varmista paras korko pankista riippumatta.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhteistyökumppanit

Santander autorahoitus

Auton ostaminen ei ole kaikille itsestäänselvyys ja monissa tapauksissa se on voinut vaatia pitkää säästöä, jonka aikana muista mukavuuksista on voitu joutua luopumaan. Säästämällä autoon lunastat näin auton heti oston yhteydessä itsellesi, etkä jää ostosta mitään velkaa, mutta tässä prosessissa voi vierähtää helposti useitakin vuosia. Onneksi riihikuivan käteisen rinnalle on noussut lukuisia eri rahoitusvaihtoehtoja, joiden avulla voit poistua autokaupoilta saman päivän aikana uuden auton kanssa ja maksaa lainaa hiljalleen pois.

Autorahoituksen hyödyt

Kuten yllä jo mainitsimme, autorahoituksen pääasiallisena hyötynä on se, että auto voidaan lunastaa käyttöön heti. Tällöin esimerkiksi kiireelliseen tarpeeseen ei tarvitse varustautua säästämällä jopa useamman vuoden ajan, vaan lainarahalla hankittu auto on heti valmis käytettäväksi.

Lisäksi autoon säästäminen vaatii paljon. Erityisesti, jos haaveina on uusi ja hieman kalliimpi auto, voi siihen joutua laittamaan palkasta sivuun pitkän aikaa, ennen kuin tarvittava raha on koossa. Tänä aikana muista mukavuuksista, kuten esimerkiksi perheen yhteisistä lomareissuista tai muista arvokkaammista kodin ostoksista ei kannata haaveilla. Lainarahalla ostettu auto ei vaadi alleen välttämättä ollenkaan säästöjä, vaikka toki on hyödyllistä, että lainan lisäksi ostoon on varattu jonkin verran käsirahaa, jolloin myös itse lainasumma jää pienemmäksi.

Autorahoitus on myös siinä mielessä kätevä vaihtoehto, että siihen ei yleensä tarvita ollenkaan takaajia tai muita lisävakuuksia, koska itse auto toimii tässä tapauksessa lainan vakuutena. Tällöin auto siirtyy omistukseen heti, kun lainan viimeinen erä on maksettu alta pois. Näissä lainoissa hyvä puoli on se, että auton toimiessa vakuutena rahoituslaitos (tai esimerkiksi autokauppias) voi parhaassa tapauksessa tarjota hyvinkin kilpailukykyistä korkoa, joka tekee lainasta enemmän kuin varteenotettavan vaihtoehdon.

Autorahoituksen hakeminen on tänä päivänä helppoa ja nopeaa, ja sen saamiseksi sinun ei tarvitse välttämättä vierailla ollenkaan pankissa. Usein luoton hakeminen tapahtuu näppärästi netin kautta tai puhelimen välityksellä, ja henkilöllisyys vahvistetaan pankkitunnuksilla. Parhaassa tapauksessa rahat ovat tilillä jo saman vuorokauden aikana.

Santander autorahoitus

Monien muiden pankkien tapaan myös Santander tarjoaa monipuolisia rahoitusvaihtoehtoja ajoneuvon ostoon. Tällä hetkellä pankilla on tarjottavanaan neljä eri vaihtoehtoa: All In One, osamaksu, Santander laina ja Leasing.

1. All In One

All In One -palvelu tarjoaa uuden auton käyttöösi 24 tai 36 kuukauden sopimuksella. Palveluun on mahdollista sisällyttää haluamasi lisäominaisuudet (kuten huollot, vakuutus ja rengaspalvelut) kolmesta eri palvelutasosta (Perus, Helppo tai Mukava) räätälöityyn kuukausihintaan.

Rahoitus toimii näin:

1) Valitse auto
2) Valitse haluamasi lisäpalvelut ja laske rahoitukselle tilanteeseesi sopiva kuukausierä
3) Hae luottopäätöstä
4) Viimeistele sopimus autokauppiaan kanssa

2. Osamaksu

Osamaksulla luottopäätös haetaan autokauppojen yhteydessä. Tällöin myyjä tekee kanssasi osamaksusopimuksen, jossa ajoneuvo toimii rahoituksen vakuutena, eli toisin sanoen et tule tarvitsemaan kaupoille erillistä takaajaa tai lisävakuuksia.

  • Santander osamaksuun kuuluu kiinteä kuukausierä ja korko
  • Laina-aikaa voi saada jopa viisi vuotta
  • Käsiraha 10-30% auton hinnasta (käsirahana on mahdollista käyttää myös vaihtoautoa)
  • ​Autorahoitusta voi hakea kuka tahansa yli 18-vuotias ja Suomessa pysyvästi asuva henkilö.

3. Santander laina

Santander lainaa voidaan suositella silloin, kun aikeinasi on ostaa käytetty auto ja myyjänä toimii yksityishenkilö. Kyseessä on vakuudeton laina, joten sen hakemiseen et tarvitse erillistä takaajaa tai muita lisävakuuksia. Voit hakea lainaa sähköisellä lainahakemuksella Santanderin kotisivuilta. Lainaan sisältyy kiinteä kuukausierä ja korko.

4. Leasing

Leasing-palvelu on suunnattu lähinnä yritysasiakkaille. Kyseessä on palvelu, jonka avulla yritys voi hankkia uuden ajoneuvon työntekijöidensä käyttöön kiinteällä kuukausivuokralla. Auton lisäksi leasingrahoitukseen voidaan sisällyttää esimerkiksi huollot tai muita autoiluun liittyviä palveluita.

Autorahoituksen kilpailuttaminen

Autorahoituksen hakeminen pelkästään yhdeltä pankilta ei välttämättä aina ole hyvä idea. Tänä päivänä pankkien ja muiden rahoituslaitosten valikoimasta löytyy lukematon määrä erilaisia vaihtoehtoja ja niiden väliset korot ja kulut voivat edullisimman ja kalleimman välillä poiketa merkittävästi. Tämän vuoksi on ehdottoman tärkeää, että autorahoitus kilpailutetaan ennen lainan ottamista, jolloin parhaassa tapauksessa säästöä voi kertyä jopa useiden satojen eurojen verran.

Santanderin tarjoamat autorahoitusvaihtoehdot eivät siis välttämättä ole kaikkien halvin vaihtoehto ja lainat kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa ensin palvelumme kautta. Kilpailutuksen avulla saat lainatarjouksia jopa 30 eri pankilta ja rahoituslaitokselta, joiden joukosta voit valita itsellesi parhaimman, ja tietysti edullisimman vaihtoehdon. Voit lisäksi hakea autolainaa jopa 60 000 euroon saakka, täysin ilman vakuuksia ja 1-20 vuoden maksuajalla.