Santander autolaina - Kilpailuta autolaina nyt ja säästä!

Santander autolaina ei välttämättä ole halvin autolaina. Kilpailuta autolaina yhdellä hakemuksella.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhteistyökumppanit

Santander autolaina on suosittu tapa rahoittaa auto

Santander on yksi suurimmista rahoituksen tarjoajista, kun puhutaan autojen ostamisesta. Se tarjoaa jokaiselle asiakkaalle yksilöityä rahoitusta, sekä yksityisasiakkaille kuin yrityksillekin. Santanderin autolaina on mahdollista saada myös myyjäliikkeestä, samalla kun autosta hierotaan kauppoja.

Santander on yksi suurimmista autoihin liittyvistä rahoittajista, mikä antaa siitä luotettavan kuvan. Yrityksellä on tarjolla laaja valikoima rahoitusmuotoja, joista pystyy räätälöimään jokaiselle asiakkaalle sopivan paketin.

Santanderilla on tarjottavana auton ostoon All in One -rahoitus, jota voi hakea jo ennakkoon, ennen varsinaista auton ostamista. Santanderin autolainassa on kiinteä kuukausierä sekä kiinteä korko, jotka on mahdollista saada jaksotettua jopa viideksi vuodeksi. Näin asiakkaalla on tiedossa jo etukäteen kuukausittaiset rahoituskulut autoon liittyen. Lainalle ei välttämättä myöskään tarvitse vakuuksia, tai takaajia. Santanderilla auto toimii itsessään vakuutena. Kun asiakas on saanut autolainan maksettua pois kokonaan, siirtyy auton omistus Santanderilta asiakkaalle itselleen.

Santanderilla on mahdollista tehdä lainahakemus täysin verkossa, eikä konttorilla siis tarvitse käydä, kuten esimerkiksi pankeista rahoitusta hakiessa. Santanderin lainan korot alkavat 3,59 prosentista, ja korko voi olla maksimissaan 9,69 prosenttia. Tässä kohtaa on hyvä huomioida todellinen vuosikorko – eli korot ja muut kulut yhteensä – Santanderin lainoilla vaihtelevat siis 4,12 prosentin ja 28,22 prosentin välillä.

Santanderilla on mahdollista sopia lainasta joustavasti. Yli 5 000 euron lainalle voidaan sopia laina-aikaa jopa 10 vuoteen asti. Jos ajaksi sovitaan tuo 10 vuotta, kuukausieräksi voi olla minimissään 76 euroa. Mikäli Santanderilta haluaa hakea yli 20 000 euron lainaa, on hakijalla oltava vakaat tulot ja omistusasunto.

Santander autolaina korko

Lainan kulut Santanderissa on jaoteltu kolmeen kategoriaan:

Kun lainaa on haettu 2 000 – 20 000 euroa, korko on 9,69 prosenttia. Korko muodostuu 3 kk Euriborista lisättynä 10,00 prosenttiyksiköllä. Tässä luokassa todellinen vuosikorko on siis 11, 11 prosenttia, kun laina summa on 20 000 euroa ja laina-ajaksi on valittu 120 kk.

Kun laina summa on 20 001 euron ja 40 000 euron välillä, vuosikorko on 7,69 prosenttia . Korko muodostuu 3 kk Euriborista sekä 8,00 prosenttiyksikön marginaalista. Todellinen vuosikorko puolestaan on tässä lainamäärän luokassa 8,47 prosenttia, mikäli laina summa on 40 000 euroa ja laina-ajaksi on valittu 120 kuukautta.

Korkein lainan summaan perustuva luokka Santanderilla on luokka 40 001 eurosta aina 50 000 euroon saakka. Tässä luokassa korko on 3,69 prosenttia ja se muodostuu 3 kk Euriborista sekä 4,00 prosenttiyksikön marginaalista. Tässä lainaluokassa todellinen vuosikorko on 4,17 prosenttia lainasumman ollessa 50 000 euroa silloin, kun sekä laina-ajaksi on valittu 120 kk.

Autolainan laina-aika

Santanderilla laina-ajan pituus on riippuvainen eniten haettavasta lainamäärästä. Pääsääntöisesti 2 000 – 5 000 euron kokoisten lainojen laina-ajaksi voi valita 2 – 5 vuotta. Kun on kysymys yli 5 000 euron lainoista, maksuaika on yleensä vähintään kaksi vuotta, ja enintään 10 vuotta. Asiakas voi itse valita itselleen sopivan laina-ajan. Vaikka asiakas ottaisikin pisimmän mahdollisen laina-ajan, voi hän halutessaan maksaa lainan jo aikaisemmin pois, tai lyhentää sitä nopeampaan tahtiin.

Kun autoa varten on hankkimassa lainaa, ei kannata unohtaa sitä faktaa, että lainojen vertailu oikeasti kannattaa. On hyvä katsoa läpi eri pankkien ja lainantarjoajien tarjouksia. Ilman kunnollista vertailua tulee herkästi menetettyä useampia kymmeniä euroja , jopa useita satoja euroja vuodessa. Lainantarjoajilla myös ehdot vaihtelevat melkoisesti, ja niihin on erittäin hyvä tutustua etukäteen, jotta löytää itselleen sen parhaan ja sopivimman vaihtoehtoon.