Pop Pankki autolaina - Kilpailuta autolaina nyt ja säästä!

Pop Pankki autolaina ei välttämättä ole halvin autolaina. Kilpailuta autolaina yhdellä hakemuksella.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhteistyökumppanit

Pop Pankin autolaina on mahdollista ilman vakuuksia tai vakuuksien kanssa

POP Pankki tarjoaa muiden rahoituslaitosten tavoin lainaa ja luottoa elämän suurempiin hankintoihin. Monilla auto on yksi näistä. Autoa varten lainaa tarvitaan usein vähintään osittaiseksi rahoitukseksi. Rahoitusta autolle voi tarvita yllättäenkin ja kiireestä huolimatta laina kannattaa aina kilpailuttaa huolellisesti ennen sopimuksen allekirjoittamista. Lainatarjousta hakiessa tulee huomioida lainan tarpeen määrä ja oma maksukyky. Pankkilaina neuvotellaan aina asiakkaan ja pankin kesken, ja lainatarjouksen saa pankilta. Rahoitusvaihtoehtoja autoille on useita erilaisia, ja esimerkiksi autoliikkeet tarjoavat osamaksusopimuksia ja tarjouksia autorahoituksille. Edellä mainitut nähdään usein joustavina tapoina rahoittaa uuden auton hankinta. Monesti auton rahoitusosa on edullinen, mutta lainan hoitokulut saattavat olla suuret, minkä takia kokonaiskulut kasvavat. Lainaa hakiessa tuleekin ehtoihin ja sopimukseen tutustua huolella. Lainan kilpailuttamisella saat vertailuun useampia eri rahoitusvaihtoehtoja. Pop Pankin autolaina on varteenotettava vaihtoehto, josta kerromme lisää seuraavaksi.

POP Pankin autolaina

POP Pankki tarjoaa kahta eri vaihtoehtoista lainaa ajoneuvon rahoittamiseksi. Lainat ovat POP Pikalaina ja POP Jousto. POP Jousto on vakuudellinen laina. Voit nostaa lainaa aina, kun tarvitset talouteesi joustoa ylimääräisen rahoituksen muodossa. POP Jousto on kulutusluotto, joka on suunniteltu erityisesti yllättäviä menoja varten. Voit hakea kulutusluottoa, vaikka et tarvitsisikaan sitä heti käyttöösi, ja nostaa lainaa sitä mukaa, kun sitä tarvitset. POP Jouston korot ovat muita kulutusluottoja edullisemmat. Voit lyhentää tai maksaa luoton pois kokonaan omien mahdollisuuksiesi mukaan, etkä tarvitse erillistä sopimusta. Lainan määrä, lyhennystapa ja maksuaikataulu sovitaan aina omaan tilanteeseesi sopivaksi.

POP Pikalaina on puolestaan vakuudeton kulutusluotto, jota voi hakea kaikkien pankkien asiakkaat. Lainapäätöksen saa verkkopalvelun kautta heti ja rahat siirtyvät nopeasti tilille käyttöön. POP Pikalainan saat nopeasti ja alustavan lainapäätöksen jälkeen rahat ovat käytössäsi jopa samana arkipäivänä. Lainaa hakiessa pankille tulee ilmoittaa tulot, minkä avulla he varmistavat toimivansa vastuullisen luotonantajan roolissa ja pystyvät tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen ratkaisun. Lainahakemuksen lähettäminen onnistuu helposti ja nopeasti verkkopalvelun kautta.

Autolainan korko

POP Pankin verkkopalvelussa pystyt lainalaskurin avulla laskemaan sopivan kuukausierän ja maksuajan tarvitsemallesi luotolle. Verkkopalvelun lainalaskelma on kuitenkin vain suuntaa antava, ja lainan korko sekä luottosopimuksen muut ehdot tarkentuvat vasta lainahakemuksen perusteella annetussa lainatarjouksessa. Korko sovitaan yksilöllisesti pankin kanssa. POP pankin Pikalainan tulee olla vähintään 1000 euroa ja enintään se voi olla 20 000 euroa. Pikalainalle et tarvitse vakuutta lainkaan. Laina-aika riippuu täysin lainan suuruudesta ja voi olla jopa 10 vuotta. Pikalainan luottokorko on sidottu Euribor -korkoon 3 kuukauden koronmääräytymisjaksolla ja lainan marginaali on vähintään 6.9%. Lainan ja siitä maksettavien korkojen lisäksi tulee maksaa lainan avauspalkkio joka on 2000 euroon saakka olevissa lainoissa 60 euroa ja yli 2000 euron lainoissa 150 euroa. Kuukausittainen tilinhoitomaksu POP Pankilla on 5 euroa. POP Jousto on puolestaan vakuudellinen laina, jonka korko ja ehdot tarkentuvat vasta lainatarjouksessa. Todellinen vuosikorko riippuu myös lainasummasta ja laina-ajasta.

Auto on monille asunnon lisäksi yksi isoimmista hankinnoista elämässä. Autolle voi tarvita tilanteesta riippuen rahoituksen koko auton hankintakululle tai vain osalle siitä. Tätä varten saatat tarvita autolainaa. Autolaina kannattaa aina kilpailuttaa ennen sopimuksen kirjoittamista. Autolaina on helppo ja nopea kilpailuttaa. Sitä varten tarvitset vain toimivan internet-yhteyden ja selaimen. Lainan pystyt kilpailuttamaan pyytämällä useammalta eri rahoituslaitokselta lainatarjouksen. Tarjouksen voi pyytää netissä jättämällä lainahakemuksen. Lainoja kilpailuttaessa tulee huomioida lainan kustannukset ja erityisesti todellinen vuosikorko. Lainan kilpailuttamisella säästät helposti isonkin summan rahaa ja saat sopivimman lainan auton hankintaa varten.