OP autorahoitus ei ole välttämättä halvin! Tarkista korkotasosi nyt!

OP autorahoitus voi olla yllättävän kallis. Kilpailuta 100€ - 60 000€ autorahoitus ja varmista paras korko pankista riippumatta.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhteistyökumppanit

OP autorahoitus

Osuuspankki tarjoaa useita erilaisia vaihtoehtoja autolainan rahoitukseen. Se onkin yksi monipuolisimpia lainan tarjoajia erilaisten vaihtoehtojen suhteen. Tästä huolimatta suosittelemme aina kilpailuttamaan kaikki lainat ja jos sinulla on uuden auton osto mielessä, voit kilpailuttaa kauttamme yli 30 eri pankin ja rahalaitoksen tarjoamat autolainat. Moni vertailumme pankeista tarjoaa rahoitusta välittömästi, etkä tarvitse niiden saamiseen lainkaan vakuuksia.

Autolainoja on mahdollista ottaa Osuuspankin kautta kolmella eri tavalla. Voit valita itsellesi sopivan seuraavista vaihtoehdoista:

  • Pankkilaina – Tämä on tavallinen pankkilaina, johon tarvitaan jonkinlainen vakuus, kuten omistusasunto tai muu omaisuus. Pankkilainassa on yleensä alhaisempi korko kuin muissa lainoissa, joten mikäli et ole kovassa kiireessä, on pankkilaina näistä hyvä vaihtoehto. Korko on useimmiten jotakin 2–5 % väliltä. Mutta mikäli löysit auton ja haluat sen ostaa heti, menee pankkilainan käsittelyyn hetki, joten suoralta kädeltä sitä ei ole mahdollista saada. Hakemus tehdään verkossa ja sen tekeminen on mahdollista kaikkien pankkien asiakkaille. Käsittelyssä menee yleensä 1–3 päivää.
  • Täsmäluotto – Täsmäluotto on tarkoitettu alle 15 000 euron nopeisiin rahoituksiin. Tätä luottoa tarjotaan vain Osuupankin asiakkaille, joten muiden pankkien asiakkaiden ei ole sitä mahdollista hakea. Korko Täsmäluotossa on korkeampi, sillä kyseessä on kertaluontoinen ja hyvin nopealla aikataululla saatava luotto. Korko on yleensä jotakin 6–8 % väliltä ja hakemuksen voi tehdä hetkessä verkossa. Hakemus käsitellään samantien, joten mikäli luotto hyväksytään, on mahdollista ostaa auto siltä istumalta. Tämä onkin yksi Täsmäluoton parhaita puolia, sillä sinun ei tarvitse odotella rahojen saapumista.
  • Osamaksu – Osamaksu on mahdollista järjestää yhteistyössä Osuuspankin ja autoa myyvän liikkeen tai yksityisen myyjän välillä. Tämä vaihtoehto toimii samaan tapaan kuin asuntolaina, jolloin lainan vakuutena käytetään hankittua autoa ja sitä maksetaan kuukausittain Osuuspankille. Hakemuksen voi tehdä verkossa ja sen voi tehdä minkä vain pankin asiakas. Rahoja ei tällä lainalla saa suoraan tilille, mutta ennakkopäätöksen saa heti, jolloin on mahdollista järjestää kaupat Osuuspankin, sinun ja myyjän välillä. Kuukausierä on kiinteä ja korko on yleensä 2–7 % väliltä.

Osuuspankki tarjoaa siis autolainoihin useita erilaisia vaihtoehtoja, ja näitä on mahdollista vertailla myös meidän palvelumme avulla. Osuuspankilta löytyy paljon hyviä vaihtoehtoja, mutta tämä ei tarkoita sitä, että Osuupankin tarjoama laina on juuri se itselle sopivin ja halvin vaihtoehto. Tämän vuoksi suosittelemme aina kilpailuttamaan autolainan meidän lainalaskurimme avulla, jolloin saat 30 eri pankin ja rahalaitoksen tarjoamat lainat vertailtavaksi.

Kauttamme voit hakea autolainaa 60 000 € saakka täysin ilman vakuuksia ja maksuaika näille lainoille on 1–20 vuotta. Vaihtoehtoja löytyy siis reilusti, jolloin saattaa olla että Osuupankin laina ei pärjää vertailussa näille lainoille.

Moni meistä valitsee oman pankkinsa automaattisesti, jos ilmenee yhtäkkinen tarve lainalle ja tämä onkin ymmärrettävää, mutta monesti se oma pankki ei tarjoa parasta korkoa tai muita ehtoja lainan ottamiseen. Korot ja lainojen kulut voivat kasvaa todella suuriksi lainaa ottaessa, joten vertailu on järkevää tehdä, sillä sen avulla voi säästää satoja tai jopa tuhansia euroja.

Lainavertailumme kautta saat listan kaikista mahdollisista lainavaihtoehdoista, joita sinulle on tarjolla ja niitä on helppoa vertailla keskenään suoraan sivustollamme. Myös lainan hakeminen niiden vertailun jälkeen on tehty todella helpoksi ja yksinkertaiseksi. Lainojen vertailu ja kilpailutus ei sido sinua mihinkään, vaan voit rauhassa vertailla lainoja ja päättää, mikä niistä on juuri sinun tarpeisiin sopiva vaihtoehto.

Lainan valinta ei ole helppoa ja haluamme helpottaa tätä prosessia esittelemällä kaikki vaihtoehdot samassa paikassa. Näin säästyt itse eri pankkien sivuilla vierailun ja erilaisten tietojen muistamisen tai ylös kirjaamisen vaivalta. Listauksesta näkyy yksinkertaisesti parhaat vaihtoehdot, jolloin lainan valinta helpottuu huomattavasti.

Jos unelmissasi siis siintää uusi menopeli, kokeile lainavertailuamme ja ota selville, mistä saisit parhaan mahdollisen autolainan järkevällä takaisinmaksuajalla, sekä parhaimmalla korolla. Jos olet Osuuspankin asiakas, on mukana vertailussa myös oma pankkisi kuin myös yli 30 erilaista pankkia ja rahalaitosta, joten ehkä se oman pankin laina jääkin parempien korkojen ja ehtojen jalkoihin. Lainan kilpailutus ei sido sinua mihinkään, joten etsi nyt itsellesi laina järkevällä tavalla.