Nordea autolaina - Kilpailuta autolaina nyt ja säästä!

Nordea autolaina ei välttämättä ole halvin autolaina. Kilpailuta autolaina yhdellä hakemuksella.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhteistyökumppanit

Nordea autolaina on joustoluotto

Onko haaveissa uusi unelmien auto? Jos unelmoit ikiomasta menopelistä tai haluat vaihtaa vanhan ajokkisi uuteen, Nordean autolaina on käytännössä joustoluotto auton hankintaan.

Nordea tarjoaa sinulle lainaa ilman vakuuksia. Nordean tarjoama joustoluotto on helppo ja simppeli ratkaisu silloin, kun etsinnässä on helposti saatavilla oleva kulutusluotto omien haaveiden toteutukseen. Nordean autolaina tai joustoluotto on nimensä mukaisesti joustava: voit valita lainasi summaksi mitä tahansa – parista tonnista aina 50 tuhanteen euroon saakka. Nordean joustoluotto on vakuudeton laina, jossa on korotusmahdollisuus, eli voit halutessasi korottaa lainasummaa myöhemmin.

Nordean autolainan tai Joustoluoton hakeminen on helppoa: voit hakea sitä suoraan online -palvelusta Nordean, tai muiden pankkien pankkitunnuksilla. Kun laina on myönnetty, maksetaan rahat suoraan oman tilisi saldoon, oli viikonpäivä mikä hyvänsä. Joustoluottoa voidaan myöntää joko yhdelle, tai yhteisesti kahdelle vähintään 18 vuotiaalle hakijalle. Joustoluoton maksuohjelma on sananmukaisesti joustava, ja maksuaikaa voidaan mukauttaa omaan maksuvalmiuteesi. Takaisinmaksu on turvallista ja helppoa, sillä se tapahtuu joka kuukausi tasaerissä. Nordea myös tarjoaa sinulle mahdollisuuden kahteen lyhennysvapaaseen kuukauteen kalenterivuodessa, mikä voi helpottaa elämää, jos rahatilanne on tukala.

Nordean Joustoluotolla toteutat pitkään muhineet unelmasi uudesta kulkupelistä. Kun juuri Se Oikea auto on tullut vastaan, on aika ottaa tilaisuudesta koppi ja alkaa toimia. Miksi odottaisitkaan, kun voisit tehdä unelmistasi totta heti tänään? Nordean autolaina on helppo ja kätevä tapa saada jopa 50 tuhatta euroa luottoa ilman vakuuksia.

Nordea autolainan ominaisuudet

Nordean Joustoluottoa voi kerralla saada kahdesta tuhannesta eurosta aina 50 tuhanteen euroon saakka. Joustolainan luottohakemuksen tekeminen on erittäin yksinkertaista – homma hoituu helposti netissä. Hakemus täytetään joko Nordean – tai jonkin muun pankin – tunnuksia käyttäen, tai saman hakemuksen voi käydä täyttämässä myös Nordean konttorissa. Nordean asiakkaille tarjolla on myös ympäri vuorokauden auki oleva puhelinpalvelu, jota kautta hakemuksen voi jättää tunnistautumalla Nordean pankkitunnuksilla.

Kun hakemuksen jättää verkossa, voi luottopäätöksen saada välittömästi hakemusta tehdessä. Myös konttorissa päätöksen saa heti käynnin aikana, vastaavasti puhelinpalvelussa päätöksen saa kuulla puhelun aikana.

Kun myönteinen päätös lainahakemukseen on saatu, maksetaan myönnetty rahasumma viipymättä tilillesi, oli viikonpäivä mikä tahansa. Lainan koron muodostaa 3 kuukauden euribor, marginaali, sekä luoton tilinhoito- ja avausmaksut. Joustoluottoon ei tarvita erillisiä vakuuksia, sillä se on vakuudeton kertaluotto. Kun luotto on myönnetty, laaditaan siihen myöskin takaisinmaksuohjelma, joka on luoton nimenkin mukaisesti joustava, ja joka voidaan sovittaa maksajan elämäntilanteeseen. Nordean sivuilta löydät yksityiskohtaisempaa tietoa luotosta. Luoton myöntäjänä on Nordea Rahoitus Suomi Oy.

Nordea autolainan korko

Nordean Joustoluoton viitekorko muodostuu 3 kk euriborista, jonka arvo määräytyy luottosuhteen alkaessa allekirjoittamiskuukauden ensimmäisen päivän arvon mukaisesti. Tämän lisäksi luoton marginaali on 8%. Muita huomionarvoisia kustannuksia on luoton avausmaksu, joka on 125€ luoton määrän ollessa alle 5 tuhatta euroa, 175€ luoton määrän ollessa alle 12 tuhatta euroa, 200€ luoton määrän ollessa yli 12 tuhatta euroa, ja 300€ luoton määrän ollessa yli 25 tuhatta euroa. Näiden lisäksi kuukausittain veloitetaan pieniä summia tilinhoitomaksuihin. Lisäkustannuksia voi aiheuttaa maksuohjelman muutos taikka luoton korotus, ja joissakin tapauksissa korko- tai saldotodistus, tai maksumuistutus.

Kun ollaan hakemassa autolainaa, kuten mitä tahansa muutakin lainaa, kannattaa laina kannattaa aina kilpailuttaa. Tämä on järkevää, sillä tällä tavoin voidaan säästää jopa tuhansia euroja rahaa. Vaikka muutaman kympin heittely kuukaudessa sinne tänne ei tuntuisikaan isolta summalta, loppujen lopuksi voi summa vuosien varrella nousta pilviin.