Bank Norwegian autolaina - Kilpailuta autorahoitus nyt ja säästä!

Bank Norwegian autolaina ei aina ole halvin vaihtoehto. Täytä ilmainen lainahakemus nyt ja kilpailuta autolaina - Saat lainapäätöksen heti!

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Autolaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Autolaina.com palvelun yhteistyökumppani.

Bank Norwegian on norjalainen pankki, jonka pääkonttori on maan pääkaupungissa Oslossa. Sillä on virallinen pankkilupa, eli kyseessä ei ole mikä tahansa rahanlainaaja. Bank Norwegian aloitti toimintansa vuonna 2007. Vuonna 2015 Bank Norwegian aloitti toiminnan myös Suomessa ja Tanskassa. Pankin fyysinen sijainti on Snarøyveien kadulla Fornebun kaupunginosassa, mutta asiakkailleen tämä pankki toimii täysin digitaalisesti internetissä. Bank Norwegian autolainaa, kulutusluottoa tai muuta lainaa voi hakea kätevästi netissä ilman, että täytyy poistua kotisohvalta.

Bank Norwegianilta saa kulutusluottoja, luottokortteja, ja heillä voi myös avata säästötilin kohtuullisella korolla. Luottokortti on sidottu lentoyhtiö Norwegianin Rewards kanta-asiakasohjelmaan. Tämä tarkoittaa sitä, että luottokortin omaava voi lentää yhtiön koneilla esimerkiksi etelänmatkoille edullisesti, ja vaikkapa vuokrata auton siellä. Asiakkaita pankilla oli vuonna 2018 hieman alle 1,5 miljoonaa, ja asiakasmäärä on nousussa.

Autorahoituksen tai kulutusluoton korko Bank Norwegianilla on maltillinen. Korkotaso kuitenkin vaihtelee laina-ajan ja maksukyvyn mukaan. Lainan korko ja luottoehdot päätetään aina pankin taholta luottokartoituksen jälkeen, joten vaihtuvakorkoisessa lainassa lainojen kokonaiskorot voivat vaihdella paljon. Laina-aika on 1-15 vuoden välillä sen mukaan, mitä on asiakkaan kanssa sovittu.

Yleisesti Bank Norwegian vaatii, että asiakkaan luottotiedot ovat kunnossa, ja hän on ollut edelliset kolme vuotta Suomen kansalainen. Lisäksi asiakkaan tulee olla vähintään 23 -vuotias.

Miten Bank Norwegian autolainaa haetaan

Bank Norwegianin autolainaa voi hakea suoraan internetin kautta, menemällä heidän kotisivuilleen ja klikkaamalla sanaa autolaina. Eteen avautuu sivu, joka kertoo, että autolainaa voi hakea kuten muitakin lainoja, jopa ilman mitään reaalivakuuksia. On hyvä huomioida, että lainoissa on myös useita eri kuluja, jotka lyhennetään heti lainan saannin yhteydessä, kuten perustamismaksu ja tilinhoitomaksu, joka peritään kuukausittain.

Asiakas täyttää verkossa hakemusomakkeen, johon tulee henkilötiedot ja sekä mahdollisen rinnakkaishakijan tiedot. Asiakkaalla täytyy olla rinnakkaishakijan suostumus kirjallisena lainan hakemista varten. Tämän jälkeen painetaan seuraava -painiketta ja jatketaan hakemusprosessia.

Autolainaa voi saada 1 000 eurosta aina 60 000 euroon asti. Takaisinmaksuaika sovitaan etukäteen, ja enimmillään se voi olla 15 vuotta. Bank Norwegianin autolainaa haetaan omilla verkkopankkitunnuksilla, eli asiakas on saanut omasta pankistaan pankkitunnukset, joita hän voi käyttää siis myös Bank Norwegianilla asioidessa.

Bank Norwegian on lainaehdoissaan joustava. Jos asiakas jää laina-ajan aikana esimerkiksi työttömäksi, tulee hänen ilmoittaa siitä heti pankille. Tällöin laina-aikaa voidaan pidentää, mutta vastaavasti myös korko yleensä nousee.

Kun Bank Norwegian on antanut myönteisen päätöksen autolainalle, lainaa ei tarvitse heti nostaa, vaan voit kaikessa rauhassa harkita ostosta ja vertailla eri autoja. Pankki ei myöskään käy takavarikoimassa autoa, jos lainan lyhennys keskeytyy jostain syystä, sillä auton omistajuus siirtyy kaupanteon yhteydessä asiakkaalle itselleen.

Bank Norwegian autolainan korko

Bank Norwegianilla ei ole kiinteitä korkoja millekkään lainalle, joka myönnetään ilman vakuutta. Korko määrittyy asiakkaan taloudellisen tilanteen ja sovitun laina-ajan mukaan. Tämä tarkoittaa sitä, että laina on vaihtuvakorkoinen.

Käytännössä se merkitsee sitä, että jos tulot yhtenä kuukautena ovat heikommat, voidaan korkoa alentaa erillisen sopimuksen mukaan, mutta tavallaan velaksi jäävä osa on tulojen noustessa maksettava takaisin ja korkoprosentti silloin voi nousta. Korko on sitä pienempi, mitä nopeammaksi takaisinmaksuaika on sovittu. Pidemmissä lainoissa korkoprosentti nousee. Autolainan koron suuruuteen vaikuttaa myös lainattava summa. Yleisesti voidaan todeta, että lainasumman noustessa, lainan korko pienenee.

Muista kilpailuttaa

Bank Norwegian autolainat ovat saaneet hyvän vastaanoton Suomessa. Se ei kuitenkaan tarkoita automaattisesti sitä, että Bank Norwegian olisi halvin vaihtoehto. Tämän takia autolaina kannattaa kilpailuttaa ennen kuin sitä nostaa yhdestäkään pankista.