Aktia autolaina - Kilpailuta autorahoitus nyt ja säästä!

Aktia autolaina ei aina ole halvin vaihtoehto. Täytä ilmainen lainahakemus nyt ja kilpailuta autolaina - Saat lainapäätöksen heti!

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Autolaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Autolaina.com palvelun yhteistyökumppani.

Aktia autolaina ja autolainan korko

Aktialla ei suoraan ole autolainan nimellä lainoja itsessään samalla tavalla kuin toisilla pankeilla. Näin ollen Aktia autolainalle ei ole olemassa suoraan korkoakaan.

Aktia tarjoaa käyttölainaa ja kulutusluottoa auton hankkimista varten. Aktia kertoo sivuillaan, että he hyödyntävät automaattista päätöksentekoa. Kone tekee hakemuksella annettujen tietojen perusteella jonkin ensisijaisen päätöksen. Jos siitä tulee kielteinen, niin kannattaa tarkistaa asiakkaana aina tilanne vielä kertaalleen pankkiin soittamalla.

Aktia autolaina ilman vakuuksia eli Aktia käyttölaina

Aktian käyttölaina on vakuudeton laina, jonka voi saada nopeastikin. Tätä voi tavallaan ajatella myös autolainana, sillä sen avulla voi tehdä erilaisia hankintoja. Vakuudetonta lainaa on Aktialta mahdollista saada minimissään 1000 euroa ja enintään 20 000 euroa. Aktia tarjoaa tälle autolainalle korkoa 3 kk euribor + 4,5% – 11,5 %. Aktia lupaa, tämän käyttölainan hakemus on käsitelty 1 – 3 arkipäivässä hakemuksen saapumisesta.

Kun käyttölainan on saanut, se maksetaan kerralla joko sovitulle pankkitilille tai asiakkaan Wallet – tilille. Asiakas maksaa lainaa pois kerran kuukaudessa kiinteissä erissä, jotka on sovittu erikseen asiakaskohtaisesti. Minimi lyhennyserä on 50 euroa. Takaisinmaksu aikatauluksi voi sopia kaikkea 12 kuukauden ja 120 kuukauden väliltä.

Eräpäiviä Aktia ei tarjoa tässä ihan hirveästi. Mahdollisuudet ovat joko kuukauden 15. päivä tai viimeinen päivä.

Asiakkaalla on mahdollisuus tarkistaa lainan tilanne omasta verkkopankista tai käymällä konttorilla kyselemässä tilannekatsausta.

Jotta käyttölainaa on mahdollista saada Aktiasta, on asiakkaan oltava vähintään 20-vuotias, omistaa suomalainen henkilötunnus, asua pysyvästi Suomessa (pysyvä suomalainen osoite siis) lisäksi hakija on hoitanut taloudelliset asiat aikaisemmin moitteettomasti eikä maksuhäiriöitä ole saanut tulla aiemminkaan. Näiden lisäksi asiakkaalla on oltava vähintään 20 000 euron vuositulot ennen veroja eli bruttona. Asiakkaan työsuhteen koeajan on myös oltava päättynyt – oli kyseessä sitten vakituinen tai määräaikainen työsuhde.

Kun käyttölainan avaa, se maksaa 60e, joka sisältyy 1. laskuun. Yhdessä laskussa on tilinhoitopalkkio 3,90e.

Autolaina vakuuksien kanssa eli Aktia kulutusluotto

Kulutusluotto on puolestaan Aktialla vakuudellista luottoa, jota on mahdollista saada yli 10 000 euroa. Tässä tapauksessa luoton korosta on mahdollista neuvotella yksilöllisesti pankin kanssa. Kulutusluotto on hieman perinteisempi pankkilainan muoto, johon tarvitsee tosiaan vakuuden ja sen takia se onkin soveltuvampi isoihinkin hankintoihin. Kuten käyttölaina, myös kulutusluotto maksetaan kerralla tilille. Lainan takaisinmaksu tapahtuu kerran kuukaudessa sovituilla erillä. Maksuaika elää sen mukaan, kuinka isosta lainasta on kysymys. Kulutusluotossa eräpäivän voi valita itse toisin kuin käyttölainassa.

Kulutusluotto on mahdollista saada, mikäli asiakkaalla on tarjota jotain vakuuksia lainaa vastaan. Tällaisia ovat esimerkiksi asunto, muu kiinteistö tai jokin sijoitus. Kulutusluottoa haettaessa Aktiasta asiakkaalla on myös oltava suomalainen henkilötunnus, kotiosoite vakituisesti ja pysyvästi Suomessa sekä työsuhteen koeaika jo päättynyt, työsuhteen muodolla ei varsinaisesti ole väliä. Jotta asiakkaalle voidaan ylipäätään myöntää luottoa, on asiakkaan taloudenhoidon historian oltava moitteeton eli ei saa olla maksuhäiriöitä tai muita vastaavia merkintöjä.

Aktia autolainan korko

Korko voi autolainassa olla periaatteessa mikä vain sovitaan pankin ja asiakkaan välille. Mahdollisia korkoja ovat Aktia Prime ja Euribor. Aktialla on myös tarjolla korkojen nousua vastaan suojautumista varten kiinteä korko, korkoputki sekä korkokatto, joista kannattaa kysyä lainasta sopiessa.

Aktialla lainan toimitusmaksu on 300 euroa per laina ja lainan viitekorko on konttorissa sovittuna vähintään 170e ja verkkopankissa sovittuna vähintään 120e.

Aktia autolainan muut kulut

Mikäli lainan jo sovittuun maksusuunnitelmaan tarvitsee muutosta, se on konttorissa tehtynä 170 euroa ja verkkopankissa 120 euroa. Mikäli konttorissa toistuvasti muuttaa eräpäivää tai veloitustiliä, jokainen muutos maksaa 40e, verkkopankissa muutokset eivät maksa.

Yleisesti ottaen kannattaa muista muutama fakta, joista yksi on vertailun tärkeys, ennen kuin suostuu mihinkään lainaan. On erittäin tärkeä vertailla eri lainan tarjoajien vaihtoehtoja ennen suostumista yhtään mihinkään. Näin voi säästää useitakin satoja euroja.